Evergreen

Evergreen

Vasárnapi ima a mecsetben

2019. június 19. - Édri <><

Még nem sikerült megnézni a folyó túloldalán lévő mecsetet. Kivilágítva csodaszép, meg amúgy is, de nyilván kíváncsi az ember, hogy milyen belülről.

Vasárnap felkerekedtünk, hogy megnézzük a mecsetet és a környék látnivalóit. Heidi elaludt a buszon, így István kint megvárt az alvó bébivel.
Hú, hát óriási, sokkal nagyobb, mint ami a belvárosban található. Levettem a cipőm, beöltöztem és követtem az embereket. Nagyon meglepődtem, mert szabadságot tapasztaltam. Lehet azért is, mert nyitott a turisták számára is, de a sok gyerek játszott a szőnyegen, az emberek fotózkodtak (és nem holmi fehérnépség), én alig mertem elővenni a mobilomat, de ezeket látva, felbuzdulva készítettem pár képet. Belül elkerítettek egy nagy részt, ahová szerintem csak a komoly, imádkozó férfiak tehették be a lábukat. 

Próbáltam keresni egy kis sarkot, ahol én is lekuporodtam és fohászkodhattam a szeretet Istenéhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://evergreens.blog.hu/api/trackback/id/tr1514869804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása