Evergreen

Evergreen

Tavaszi kirucc III.

Bishkek

2019. május 30. - Édri <><

 Ezen a napon kicsit hűvösebb időre keltünk, de nem esett az eső hála Istennek, pedig gondolkoztunk zárt családi programon is (pl. cirkusz - nah mondjuk ez oroszul még izgibb szerintem), illetve egy közeli dimbes-dombos vidéken, de mivel egész délelőtt be volt borulva, maradtunk a városban.

Szóval megnéztük azokat a látnivalókat, amelyek első nap kimaradtak és nagy öröm volt, hogy sikerült Heidinek póni lovagolni. 

poni.jpg

 

Olvastam egy népszerű étteremről, így ragaszkodtam hozzá, hogy itt együnk. Elég könnyen megtaláltuk és nem csalódtunk. Még most is összefut a nyál a számba, ha a szénen sütött csirkés kebabomra gondolok. Természetesen itt is teát kértünk, egészen megszoktuk, hogy itt & és KZ-ban is ez a szokás. István egy incsi-fincsi, szaftos marhapörköltöt evett, teljesen hazai íznek számított a menüje. Nah és persze itt is kértünk lepénykenyeret, amiből még repetázni kellett, mert nem bizonyult elégnek. Sajnos az ételekről elfelejtettem képet készíteni, jah és a slusszpoén, hogy fizettünk az ebédünkért vagy 2000 Ft-ot. 

etterem.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://evergreens.blog.hu/api/trackback/id/tr9614816124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása